Προσφορ για του Αγου Πνεματος.

Κωνσταντινοπολη -Πριγκιπνησα
1-4 Ιουνου 2012
4 ημρες l 3 νχτες 
απ 455 ευρ         

 

·        Mε διαμον σε ξενοδοχεο 4*

·       Με πργευμα καθημεριν και να γεμα

·      Με μεταφορς απ και προς αεροδρμιο

·      Με πλοσιο πργραμμα ξεναγσεων

·    Με τοπικ ελληνφωνο συνοδ

 

 

 

 

Κωνσταντινοπολη-Πριγκιποννσια

01-04 Ιουνου, 2012

 

1η μρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχωρομε αεροπορικς για την Κωνσταντινοπολη, μοναδικ πλη στον κσμο που μοιρζεται σε δο ηπερους και εναι σνδεσμος μεταξ Ανατολς και Δσης, μεταξ του παρελθντος και του παρντος. φιξη και ξεκινμε με επσκεψη στο Οικουμενικ Πατριαρχεο, στην εκκλησα της Ζωοδχου Πηγς Μπαλουκλ την Παναγα των Βλαχερνν και την Μον Χρας με τα υπροχα ψηφιδωτ.  Με το τλος της επσκεψης, μεταφορ στο ξενοδοχεο, τακτοποηση και το υπλοιπο της μρας στην διθεσ σας.

 

2η μρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετ το πργευµα, ακολουθε ξενγηση που θα γνωρσουμε τα σπουδαιτερα Οθωμανικ και Βυζαντιν μνημεα, αλλ και τα σγχρονα αξιοθατα της Πλης. Θα ξεκινσουμε με την Αγα Σοφα, της οποας ο τρολος χει 55 µ. ψος και 31 µ. διμετρο. Χτστηκε απ τον Ιουστινιαν και εναι να απ τα πλον σηµαντικ αρχιτεκτονικ μνημεα λων των εποχν. Στη συνχεια θα επισκεφτομε το περφημο Τζαμ του Σουλτν Αχµτ, πιο γνωστ σαν Μπλ Τζαµ απ το μπλε χρμα που χει χρησιμοποιηθε στην εσωτερικ του διακσμηση, τον Ιππδρομο, απομεινρια του οποου διακρνονται στην κρη της πλατεας. Θα επισκεφθομε ακμα το παλαι Υδραγωγεο και το Τοπκαπ, παλτι των Σουλτνων απ τον 16ο ως και τον 19ο αινα µε ωραιτατους εσωτερικος κπους και αυλς, σμερα μουσεο των ανεκτμητων θησαυρν τους µε θα προς τη θλασσα του Μαρμαρ και τλος την Σκεπαστ Αγορ Καπαλ Τσαρσ. Για σους επιθυμον προτενουμε κρουαζιρα στον Βσπορο!

 

3η μρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΙΑ

Μετ το πργευµα ακολουθε εκδρομ στα Πριγκιποννσια στην Χλκη και τη Θεολογικ Σχολ, την Πργκηπο. Ακολουθε γεμα και στην συνχεια συνιστοµε µια επσκεψη µε αμαξκια μχρι τον γιο Γεργιο τον Κουδουν, στην Πργκηπο. Αργτερα θα επιστρψουμε στο ξενοδοχεο µας.

 

4η μρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μετ το πρωιν θα μεταφερθομε στο αεροδρμιο για την πτση της επιστροφς.

 

                                                                                 

Τιμς

Κατ’ τομο σε δκλινο δωμτιο                               455 Ευρ

Επιβρυνση μονκλινου δωματου                         135  Ευρ

 

Πτσεις

01 Ιουνου      Αθνα-Κωνσταντινοπολη                ΟΑ315                                08.25-09.45

04 Ιουνου      Κωνσταντινοπολη-Αθνα                ΟΑ316                10.30-11.55

 

Περιλαμβνονται: • Αεροπορικ εισιτρια με την Olympic Air • Διαµον σε ξενοδοχεο 4* • Πργευµα καθημεριν και 1 γεμα στην εκδρομ στα Πριγκιποννσια • Μεταφορς απ/προς αεροδρμιο/ξενοδοχεο, εκδρομς/ξεναγσεις πως αναφρονται • Ασφλιση Επαγγελματικς Αστικς Ευθνης • Τσντα Travel Plan •Συνοδς στον τπο προορισμο Δεν περιλαμβνονται: • φροι αεροδρομων και επναυλος καυσμων 132€ [Το τελικ ποσ των φρων οριστικοποιεται και χρενεται με την κδοση των εισιτηρων]  • εσοδοι στους επισκεπτμενους χρους • Αχθοφορικ/φιλοδωρματα και τι αναφρεται ως προτεινμενο προαιρετικ

 

Σημεωση:            • Ενδχεται να αλλξει η σειρ του προγρμματος

            

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------